DROMEN TOT AAN DE HORIZON

Een kleine maar fijne delegatie van vzw Horizon, een zeer gewaardeerd huiswerkondersteuningsinitiatief en zoveel meer kwam zijn dromen neerpennen in het Vagevuur. Tijdens het dromen werden we heerlijk gevoederd door de miraculeus lekkere pizza’s van bruggenbouwer Bjorn.

Een kleine greep uit de dromen:

1. Één keer per maand komen culturen samen om elkaars gerechten te proeven en elkaar beter te leren kennen (Salina en Gulabay) 
2. Kan er aan de Heirbrugmolen een samentuin en bessentuin worden gerealiseerd annex pizza-oven, deelkast voor boeken … Gert droomt ervan dat die site een plek wordt om te tuinieren, eten, praten, chillen …
3. Kan huiswerk in de Lokerse scholen worden vervangen door alternatieven binnen de schooltijd? Dat zou de gelijke onderwijskansen ten goede komen. Dan kunnen kinderen en jongeren meer tijd krijgen voor leuke en zinvolle dingen. Droomt Gert. 
4. Kunnen de verschillende dorpen (Eksaarde, Daknam, Doorslaar, Lokeren) een aantal dagen of weken iets organiseren in elk dorp, dat kan gaan over iemand die een lezing geeft of waarbij er samen gesport wordt (Gulabay)

Morgen trekken we naar het voetbaltoernooi van de moskee, zondag naar een creamarkt van Honingraat, woensdag naar Epsilon, daarna zal ook de Seniorenraad nog dromen, op the Big Jump leggen we ons zakdoekje neer …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s